Anda Tidak Salah Pintu !!!

Wednesday, August 26, 2009

Ni adalah templete lama blog Arapink....

Untuk pengetahuan semua sahabat-sahabat blogger Arapink, sesungguhnya anda tidak salah pintu, atau salah parking atau salah pandang kepada tuan blog ini...Tuan blog ini sebenarnya sangat jeles kepada beberapa orang sahabat blog yang lain selepas Mamarempit menjadi cikgu tuisyen kat email mengajar cara-cara mengecat blog masing-masing. Jadi semua yang menuntut semua dah berjaya kecuali tuan blog ini yang selalu tertinggal 350 kilometes di belakang. Maklumlah tuan blog ini tersangatlah amaturnya...huhuhu...kepada cikgu baru Arapink iaitu Mamarempit, sekalung ucapan (bukan sekalung emas yer...emas mahal sekarengggg...) penghargaan Arapink ucapkan kerana memberi nota yang sangat mudah difahami...kalah pensyarah-pensyarah Arapink dulu....Dan kepada semua pengunjung Blog Arapink ini, sila tinggalkan nota anda sekiranya anda merasakan blog ini tidak santekkkkk...tuan blog akan segera memperbaiki apa yg tak lawa supaya menjadi lebih malatopsssss gitew....Thanks all....


Nota Pink ::~ Esok dah puasa ke-6....alhamdulillah.... :-)

20 comments:

mama said...

berjaye gak ye oak....tahniah...dh amek teket kt umah mama....jgn rebut2 tau....

sue @ ela said...

salam kak ara...thniah la sbb dah cat umah

julietchun said...

santekkk,santekkkkk,sweet jek.

u-neey said...

cantik la umah baru ara..tak payah tukar yg lain dah.

arapink said...

To Mamarempit ::~ Berjaya ke mama? Ara rase mcm ada yg kurang sebab tak pandai nak masukkan...Takpe, nak coba lagi...

Thanks banyak2 mama...tiket tu nnt ara hambik yer :-)

arapink said...

To Smai ::~ TQ dik

arapink said...

To Julietchun ::~ Santekkk ke? Ok tak? TQ ye Juliet selalu jengah umah Ara :-)

Mawar_berduri said...

hihii...Cantek cat baru umah K.Ara...tapi same la dengan blog mawar yang satu lagi ...hiihi..tak pe ..tu maknanya taste kite same ..hihihihi :)

arapink said...

To U-neey ::~ Tak yah tukar dah yer? heheh...ok

Nanti Ara fikir manyak2 dulu :-)

Ada lagi bajet beli cat nih...ahahahah

shaz said...

Wah!!! Dah tukar kaler. Akak pun sebenarnya dah boring dgn blog layout dkt blog akak, tapi malas lah nak lain.
Kerja cat mengecat ni ambik masa sikit.
Anyway, tahniah dgn wajah baru.

AinDayana said...

sama umah cam mawar berduri..die ade terjah kan blog akak..tak kisah la kan..yang penting kite sukeeeeeeeee...ye haaaaaaaaa...

J@J@ / Bini The Rock said...

wohhohoho.....

nsb baik tak sesat!
Nice!

arapink said...

Ye ke mawar...ok lah tu...maknanya cat ni memang lawa...sebab tu kita yg pilih & hargai warna kan. Kita memang bijak.... :-)

cutecida said...

tahniahhhhhhhhh tgu smai lak jaye ke dak renovate umah dia hehehe

arapink said...

To Kak Shaz ::~ nak raya nih moh ler ngecat umah....kat Australia lagi banyak cat lawa2...hehehe

Kalau dah boring nanti Ara tukar lagi :-)

arapink said...

To Lenggang ::~ Takpe lah, at least blog yang dia terjah ara selalu tak sama mcm ni...

arapink said...

To Kak Jaja ::~ Jangan sesat...Pintu yang sama jer...kekeke

TQ :-)

Mawar_berduri said...

kak Ara, mane shoutbox? x nampak pun? ala..Mawar baru nak TAG kak Ara ni..kalau ade mase jawab ye ...

arapink said...

To Kak Kiut ::~ TQ sbb banyak membantu :-)

arapink said...

To Mawar Berduri ::~ Ada, coba carik...kekekk :-)