Ahli Baru Family Kami...

Saturday, August 29, 2009

Namanya Qistina Aisyah Putri....ahli baru keluarga kami. Dia bukan cucu kandung Mdm. Sara, tapi anak asuhan mak aku. Baru habis pantang, dan mamanya baru start kerja Jumaat lepas. Sebelum ni aku ada post entry tentang kakaknya, Qistina Amalin...ini adiknya pula....

Haaaaa...mana satu baby betul nih? hahaha...Ni lah Cik Wani punya kerja. Dikeluarkan habis anak-anak patungnya yang lain. Diaturkan atas tilam sebelah Putri...Menarik pulak gambar ni...hehehe...


Inilah kita expose sket kat muka Putri....perbezaan dia dengan kakaknya, Qis adalah warna kulit. Putri lebih manggis, ikut kulit papa, tapi Qis puteh melepak macam mamanya. Rambut Putri hitam, lebat dan kasar. Tapi Qis rambut perang, tidak lebat dan lebih halus.... Persamaanya adalah tang pipinya...hehehe




Inilah keempat-empat anak asuhan Mdm. Sara. Cik Wani dan Fahmi (dua beradik) & Qis dan Putri (dua beradik)...tak rasa macam anak asuhan tapi terasa macam anak buah sendiri...





Cik Wani & Fahmi bergambar dengan Putri....



Makin meriahlah rumah kami. Tapi bukan setiap waktu. Lagipun Cik Wani & Fahmi dah sekolah. Datang kerumah aku pun dah tengahari. Qis & Putri pulak datang tidak tentu waktu sebab mamanya kerja shift. Jadi rumah aku tidaklah terlalu sunyi dengan kehadiran kanak-kanak ini...
Nota Pink ::~ Masa lebih sibuk melayan karenah anak-anak ini :-)


8 comments:

UnGu VioLet said...

cutenye die kak..

akak, thanks sudi tatap wajah mar kat kosmo pulak.. :)

arapink said...

TQ Mar...dia memang comel :-)

sama-sama...happy tengok ada jugak kenalan kak ara dr perantauan masuk paper sejak berblog ni :-)

orkedanza said...

the babies sme nye comel :)

ble tgk bdak2 ni xsaba lak nak tunggu anak2 buah i balik from dublin. countdown ni..diorg smpai the day b4 nak raya..

arapink said...

mesti orked menghitung hari kan sekarang ni...kekeke

nak melepaskan rindu :-)

sue @ ela said...

org bru erk kak ara?????????kak ara bila lagik?hehehehe

J@J@ / Bini The Rock said...

comelnyer muka Putri tu....

siyes, lawo je gambo 3 baby tu ara...keh3..blh frame besau2 lekat kat dinding ye!!

arapink said...

To Smai ::~ InsyaAllah... kalau ada rezeki Allah...

arapink said...

To Kak Jaja ::~ seyes lawooo ek...heheh

bereh...nanti ara cuci besor2...frame gantung kat dinding...kekeke