Kenapa Dia Datang Semula???

Tuesday, August 25, 2009

Haruskah aku berpaling semula???

Macam tak percaya dia menegur aku dalam kotak chatting malam ni. Setelah sekian lama dia mendiamkan diri. Sebab aku merasakan yang aku ni mengganggu rutin dia seharian. Aku juga bukan sorang yang perfect, nak faham semuanya tentang orang lain. Adakah orang lain berusaha untuk memahami aku juga? Tidak ada cacat celanya, cuma aku rasa seperti sendirian adakalanya....tapi tidak apa, semuanya tidak penting. Sebab aku tetap ada mak & family tersayang bersama.....

Nota Pink ::~ Haruskah diuji????




20 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

siapakah gerangannya ituuuuu??

cutecida said...

rindu kot hehehe..tegur je la sebagai rakan,hati org kita xtau kan..selagi org tu xkata 'i love u'anggap je la ikatan tu hanya 'kawan'

**tp sekarang ni 'i love u' cam dh xde makna pun kan huhuhuhu

shaz said...

Hmmm...Sabar sabar ajelah bulan puasa ni. Walau I tak tahu hujung pangkal cerita, I can only say, kalau org nak kawan, layan aje lah. Tak salah kan kawan. Tapi I setuju with what cutecida komen dkt atas tu - anggap ikatan itu hanya kawan.

julietchun said...

berkawan biar seribu berkasih biar satu,:D

sue @ ela said...

ntah la kak..dia mgkn rndu bngat la 2..dia trasa jurg makin besaq kot..hehehe

arapink said...

To J@j@ ::~ Kak Jaja...biarlah rahsia...kekekek

arapink said...

To Kak Cute ::~ Org bagi salam, Ara sambut...

Setuju ngan akak, mcm dah tak de makna dah ucapan tu zmn skrg ni...

bila-bila pon org boleh ckp kan :-)

arapink said...

To Shaz ::~ Ha ah lah kak shaz, ara ok jer. Berkawan boleh. Tak salah....

Layan kan ajer :-) Nanti ara citer pangkal sampai ke hujung yer

arapink said...

To Julietchun ::~ yang mencari yang satu tu lah yang payah...huhuh

arapink said...

To Smai ::~ Benarrrrrrrr...itu yg dicakapkan semalam....

huweksssss....

mamarempit said...

oit...ape kes????

u-neey said...

Ara, sape tu??

Aspalela said...

(0_o)

aku skodeng ko!

iina said...

hehehe.. dimana ada kerinduan di situ ada kasih kot hehehe.. ini kes biasa.. akak pun ada gak kekwn gitu.. time xingat wat dek.. time rindu barulah.. so pepandailah bawak diri.. nak layan layan cam biasa.. lelebih.. goodbye jelah..

arapink said...

To mamarempit ::~ Ini kes biasa jer...hehhee

arapink said...

To u-neey ::~ Kawan lama jer u-neey...sama-sama main congkak dulu...heheh

arapink said...

To aspalela ::~ woittt!!!! bulan2 pose ni dan lagi nak skodeng aku ek?

Ketumbit kat mata kang baru tau aspa...hahaha

arapink said...

To Kak Iina ::~ Ye ke kak mcm tu? heheh...biarkan...

TQ bg nasihat kat Ara...betui ckp kak iina, lelebeyyy...good bye...kekeke

DaliaLiyana said...

sape org tu?? kawan? lawan? bf? ke secret admirer? ke mmber chating?

arapink said...

hai DaliaLiyana...hehehe...kawan ajer...

Kawan biasa sajer :-)