Gift Kak Nie....

Tuesday, August 11, 2009




Aku ni sebenarnya bertuah jugak orangnya. Kalau tak bertuah dari sudut ni, bertuah dari sudut lain pulak kan... Hehehe...manakan tidak, dalam satu hari aku mendapat tiga barang pemberian dari seorang kenalan niaga aku iaitu Kak Nie...Thank You Very Much kak...Korang layanlah gambar hadiah yang aku dapat semalam. Display dibantu oleh Mr. Wellesley yang tak bergaji nih...bukan aku suruh tapi dia dengan suker hatinyer nak membantu membatu di atas katil aku tuh....Layannnnn.....


1. Wallet Ala-Ala Inggeris Anna Sui

Memang comel wallet nih. Aku memang suker bunga-bunga merah melatari wallet nih. Walaupon ianya bukan yang @..uiskhhh...tak baiknyerrrr aku...kekeke....boleh diselang dengan wallet yang sedia ada sebelum Liz Clairborne aku sampai dioder online dari satu blog nih sedikit mase lagi...kekeke...

TQVM Kak Nie....i loikkkeee....


2. Tudung...
Ermmm...apa nama tudung ni ekkk??? sapa tau sila angkat speker...sebab tudung ni tak de jual dalam kedai pink aku...Kak Nie cakap ambik lah...aku mula-mula malu-malu meowww sebab dengan selamberrrnya aku jawab "tak nak lah, tak pandai pakai"...huhuhu
Kak Nie jawab, "ambik jer lah...memalu pulak...lilitlah kat leher tu, jangan tercekik sudehhh" kekkee...
Aku pun rembatttt.....zasssssss


3. Handbag

Yang ni pon hadiah Kak Nie jugak...dia ni macam tau-tau jer aku tak suker pakai handbag yang sama berhari-hari...kekeke...leh lah aku wat tukar-tukar jugak. Yang penting bag ni cukup besarnya dan lengan aku boleh masuk dalam tali tu. Maklumlah, lengan besor...sebelum beli handbag aku kene test dulu lengan ni...tapi yang ni memang muat...hehhee..aku suker...

Aku suker...aku suker ...ahakssss



4. Beg Document

Perhatiannnnn!!!!!!!!!!! Ini bag haaaa bukan hadiah tapi aku beli. Aku beli!!! Dah lama nak cari bag document sebab hari-hari aku usung pegi balik document...so bag ni sangat sesuai dan cute sangat...apa lagi...sambar ajer. Tak mahal mana, aku mampu milikinya....

Puasnya hati aku. Dapat banyak barang dalam satu hari...mana tak banyak kan, dah lah orang bagi, aku lak pi beli lagi...huhuhu...nasib baik mak aku tak membebel...hehehe...tapi mak kalau nak bebel pon takpe...de rela youuuuu...ahahahaha.....

Thanks Kak Nie...nanti bagi lagi...tu lah ayat siot aku...kekeke....but anyway thanks again :-) Moga bisnes akak makin maju di mana hadapan....

"Keusahawanan Kerjaya Pilihan"

pssstttt...slogan MARA tuh!!!...uhuksss

Nota Pink ::~ Murah rezeki aku...alhamdulillah...

16 comments:

UnGu VioLet said...

wow.. cantik2nye hadiah tue.. congratsss..

arapink said...

hehehe..TQ Mar. Orang bagi akak ambik jer...dalam hati kemain sukernya....hehehe...

sue @ ela said...

huaaaaaaaaa...nk jugak!!!

AinDayana said...

huhuhu..ARAAAAAAAAAAA..nak jugak blehhhhhhhhhh...kasi la,kasi la...kuikuikui...

cutecida said...

bestnya dpt adiah...akak ni xdo sapo pun nk kasi adiah...sob sob sob...dpt adiah mmg ler suker,klu xsuker something prblm somewhere la tu kui3

arapink said...

To Smai & Kak Enie ::~ All this just only for me...kehkehkeh

arapink said...

kak cute...tunggu your birthday k...adalah something untuk akak :-)

Sheila@CC said...

handbag silver tu lawa la.. kita share leh x ara.. kikiki

arapink said...

cc...nanti kita pi padang besar beli yer...kekekek

mawar_berduri said...

waduh...waduh...sungguh beruntung...Mawar ni bila la pulak nak dapat hadiah ...banyak plak tu K.Ara sekali dapat ...Jelesnyaaaa.. :'( .... hihihi :0)

J@J@ / Bini The Rock said...

Wowwww....
hadiah yg sgt berbaloi baloi.....

seronoknye....

arapink said...

To Mawar & Kak Jaja ::~ Orang tua-tua cakap rezeki terpijak @ rezeki rimau....hehehe

Sekali dapat banyak yer...

:-)

J@J@ / Bini The Rock said...

Arapink
akak dah jwb TAG ara dibawah N3 Iphone yea...
sebenarnye dah lama smpn dlm draft...tu sbb lmbt kuar...huhuhu!..
sorry!

arapink said...

ok kak...ara pi tgk...

u-neey said...

murah rezeki ara yea?
sebenarnye yg tukang jaga gift tu lagi menarik la. hehe..

arapink said...

yang tu pon orang bagi u-neey...birthday gift :-)