Oh Jodoh!!!

Monday, August 3, 2009

Korang tengok tak 3R semalam???...tajuk memang kena lah kat batang idong aku yang tak mancung nih...OH JODOH!!!!!!....uwaaaaa...lakonan-lakonan mantap Rafidah, Celina & Tini memang best...sebab tu aku tak pernah ketinggalan tengok 3R walaupun dah musim ke 14 sekarang....apa yang dilakonkan, bagaimana perasaan dalam hati diorang lakonkan tu memang betullah....sama macam aku rase. Yang paling kelakor masa Rafidah & Celina sambut besday yang ke 118 tahun kat Rumah Orang-Orang Tua tu.....adoooiiiii...umur dah 118, dah Parkinson dah aku tengok, masih ada hati nak kawen...huhuhu...janganlah aku macam tu nanti....anyway thanks to 3R sebab menyingkap topic-topic macam ni, lagipun memang kene sebab Rafidah & Celina pun mengalami masalah yang sama yer...kekeke...bersabarlah....sama seperti aku ni. Nasib baiklah mak abah aku jenis yang tak push...kalo lah asyik dok nanya jer, mau aku jadi meroyan gamaknya...kekekke....

Nota Pink ::~ Akan terus berdoa agar dipertemukan....

4 comments:

cutecida said...

jarang tgk 3R ni hehehe..i'allah satu hari nt PASTI jumpa idaman qolbu tu...

arapink said...

amin...doakan ye mbak :-)

Sheila@CC said...

Insyaallah.. kesabaran ada rahmatnyer..

arapink said...

ara mmg payah nak jadi cool lah cc pasal ni...huhuhu