Destinasi Cinta...

Thursday, May 21, 2009



Semenjak dua menjak ni aku rase macam musim orang kawen jer....bertunang pun yer. paling best aku menumpang kegembiraan sahabat ku cuke @ maru chan yg nak bertunang tak lama lagi...tahniah cukeeee!!!!!!!...hehehe...harap pasni turn aku lak. Kepada korang yang membaca blog aku nih, sila doakan yea...huhuh


Kawan aku pun nak kawen bulan 7 nanti...pastu area umah aku kenduri kawen setiap minggu. jadi....setiap ujung minggu mak aku gantung periuk...hehehe...macam mana nak diet nih, dok menjamu nasi minyak jer nih...aduhhhh....


Ada yang kenduri serentak 2 pasangan dalam satu taman perumahan...maknanya orang akan makan 2 kali lah nasi minyak...hehehe...nasib korang lah...semua sibuk buat persiapan sekarang. Aku rase maniss sangat saat itu agaknya...maklumlah, tak pernah merasa lagi...hehehe...
Persiapan kene buat awal. Jangan buat last minit. Kang ada yang tak sempat. Maklumlah banyak yang nak menempah yer...termasuklah kad kawin, persalinan, hantara & cenderahati untuk tetamu. Yang paling penting hidangan untuk semua, harap takde lah yang lauk yang tak cukup dan jangan sampai membazir....tak baekkkk....
Kepada semua bakal-bakal pengantin, dan bakal menjadi tunangan orang, Selamat Menempuh Alam Baru dengan berbekalkan status yang baru...hehehe....Semoga semuanya selamat...amin


Nota Pink ::~ adakah akan tiba saat itu dalam hidupku????.....ermmm....

7 comments:

sue @ ela said...

akan tiba nya kak..jgn rsu..di loh mahfuz..dah t'tulis jdoh,ajal maut,rezaki tiap mnusia yg di cipta

cutecida said...

insyaallah tunggu je la...sok lusa ada la jodoh tu...amin

arapink said...

To Sue @ Ela ::~TQ dik...doakan yer

To Kak Cute ::~Amin...

OKLiz said...

Smoga oak cepat dapat jodoh.. aaminnn

budak kampung online said...

kan dah ditulis supaya kahwin. Kalau tak memang rugi.

arapink said...

To Liz ::~ Untuk ak jugak Liz...Amin

arapink said...

To Budak Kampung On9 ::~ TQ...memang lah tersangatnya rugi kalo idak yer...ni nak kejar nih...hehehe