Topeng Free...

Sunday, July 26, 2009

Salam semua.....

Esok aku dengan mak nak ke KL...kami naik bas jer. Adik-adikku yang 2 orang tu menunggu di sana....Bila terbaca paper aku sangat bimbang tentang penularan wabak H1N1 di Malaysia sekarang. Lepas tu aku pun saja-saja call Kak Liza (Ibu Wani & Fahmi) tanya pasal mask yg staf hospital pakai tu...sebab dia nurse...wahhhh...mengambil kesempatan sungguh aku yea...wawawaw....aku pun main SMS dengan Kak Liza. Saja-sajalah wat tanyakan. kekeke...aku cakap nak pakai dalam bas...apa nak kata bila dia balik kerja, dia membawa 2 kotak mask. Terkezutttt aku...hehehhe....satu jenis yang boleh diiikat belakang dan satu jenis lagi yang bergetah sangkut ditelinga. Dalam tiap-tiap kotak tu ada 100 pcs...hambekkk kau...kekeke...hari ni dapat dua kotak mask free....boleh lah nak pakai utk seisi keluarga, stok sampai 3 tahun lagi...hahahaha....boleh lah abah aku pakai nak pi mana-mana...dia mudah sangat dijangkiti selsema....anyway..........TQ Kak Liza...muahhh
Nota Pink ::~ Benarkah aku memakainya nanti? hehehe...

7 comments:

sue @ ela said...

klu kata byk sgt la kan...leh la bg kat adk skit..ahak

Sheila@CC said...

bgsnyer dPt free

sue @ ela said...

cc - 2 la psai..ni yg smai mntk skit mask 2..ahakz

arapink said...

to sue @ ela ::~ boleh dik...apa salahnya. nanti akak carikan boipren keje sepital kat hg na...leh dpt free gak...

kekkeeke

To CC ::~ nnt ara suh bg CC sepatuh kotak k...ahaksssss

sue @ ela said...

kak ara- boipren kja sepital erk kak?blh gak..mntra dok sngle mngle ni..ubt pn leh dpt free nt..ahakz

Aspalela said...

Ko pakai tak Ara???

Aku blm mem'praktis' kan nye lah....
hehhe

arapink said...

aku pakai pa...dalam bas. sebab aku rase dalam bas kan udara terperap, x macam kita berjalan diluar...

tapi tu lah, x sempat nak snap pic...mak aku pon pakai...huhuhu