Aktiviti Jumaat...

Tuesday, July 7, 2009

Disebabkan kamalasan melanda jiwa raga rotan nih, hal-hal yang berabad pon baru ni nak puslish...hehehe...jangan marah haaa.....Jemaat lepas, rehat lunch lak lama, 12.15 - 2.45 petang. aku lak dapat tempahan untuk menginai orang nak kawen. Tapi kali ni aku tak buat disebabkan kemalasan itu tadi...huhuhu...nasib baik my best fren, Eja ado balik dari Putrajaya (dia nih cikgu aku bab melukis inai nih)...aku pun bagilah lah kat dia...hehehe...macehhh Jatet...kekkeke...
Aku nih kalo ada org nak inai, kedai pengantin yang biasa berurusan ngan aku tu akan contact lah aku....bukan selalu..bila tiba musim kawin je lah. Tangan bos kesayangan aku pon aku inaikan dulu mase dia kawen....tetttt!!!!!...aku rase tak semua orang boleh lukis macam ni kan? hehhehe....adehhh..ayat cam siot jerrr...
Inai yang Eja guna ni dari Mekah...mak dia baru balik umrah...mak dia borong sebakul inai...hehehe...yang ni tak tahan lama merahnya..kalo esok nak nikah, malam sebelum tu boleh inai...sebab cepat merah. Tapi ada satu jenis lagi inai dalam tiup tu, boleh tahan seminggu....2 hari sebelum kawen dah boleh inai....sebab tahan lama...aku tak berapa suker sket inai2 ni sebab lambat siap...hehehe....tapi disebabkan orang bayar, aku pon buat je lah...janji masyukkkk.....



Hamboi Cik Ja...tekun ngat aok yak...hehehe


Design mengikut kehendak pelanggan


Dah nak siap tu...hehhee



Untuk sape-sape yang belom kawen tu terutama sekali Okliz, Smai, Aspalela & Matabulat...bolehlah Arapink buatkan yer...hehehehe...tapi tangan sendiri sapa nak buatkan nanti?????.........sila jawab!



Nota Pink ::~ Tangan koi yang merah dok inai orang....hehehhe

5 comments:

sue @ ela said...

smai nya kndri..smai pgey kak ara la inaikn adk..blh x?

Sheila@CC said...

wawawahh.. ara, melecun la tgn ngn tumbuh bunga2 inai.. bunga2 cinta ada x??

arapink said...

To smai ::~ insyaAllah...

To CC ::~ bunga2 cinta hanya dalam hati...hehehe

Noraliza Ramly said...

Amboi pandai oak melukis yer! Tak sangka koi. ekeke

matabulat (lat) said...

nti tangan kak ara bio lat yg titik inai......hehentah bilo la tu.....huhu