Tagged Mamarempit & Aspalelalalala....

Sunday, June 21, 2009

Sebelum aku meraban jawab tagged ni, terlebih dahulu inginku susun 10 jari mohon maap dari mama & aspa sbb lambat jawab...huhuhu...kemalasan melanda...tak leh nak wat mende wehhh...uwaaaa.....Tapi, pada hari ini aku juga akan menggagahkan jemari ini menaip tagged deme berdua yer...hehehhee

1) Copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


Nanti zaman dah berubah kita tukar motor lain ek...tak pakai dah vespa-vespa nih...hehehhe
2) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
Beliau adalah :: ~
a) Mamarempit iaitu teman alam maya yang jugak partnernya sebelah kanan mase makan2 dengan bunkface...belah kiri adalah papa (somi tercinta)...hehehe
b) Aspalela juga sahabat di Manggaonline yang aku telah tersalah nombor telepon semasa menerai tepon dia...huhuhu...malusssssss.....salah owang!!!!!!!!!
3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
1. suker termenung
2. suker dengar lagu
3. kureng minat masak
4. takot + geli + geleman kepada katak
5. suker kaler pink
6. takotkan sesuatu ataupun kejadian letupan
7. sometimes mcm budak-budak sket...hehehe
8. dengar lagu kat henpon
9. suker nangis
10. lembut ati
4) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Yang aku nak tagged semua dah menjawab...hehehhe
5) Jangan lupo untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda. Terima kasih!"
Tagged dari kalian berdua dah dijawab...macehhhhh...hehehhe
Nota Pink :: Adehhhhhhh.............akhirnya mama & aspa...koi dah jawab :-)

2 comments:

mamarempit said...

woit, ni 3 in 1 ke 2 in 1 ni....

arapink said...

mana-manalah mama...

janji rock...hehehe