Peresmian Butik AraPink...

Tuesday, June 2, 2009

Salam Sejahtera Semua....
Tak nak cakap banyak cuma aku nak melaung-laungkan pembukaan rasmi blog shopping terbaru di abad ini..hehehe....
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa................

Walaupun kengkawan semua ada cadangan sape nak resmikan, tq semua, tapi aku je lah yang resmikan...hehehhe. Jimat kos!
Butik ni masih tak banyak item yang dijual tapi aku akan menghapdet blog ni selalu. So...korang kene selalu lah jengah dan dipersilakan membeli...TQ
"Happy Shopping With AraPink Boutique"

6 comments:

sue @ ela said...

bereh

cutecida said...

sopingggg time.....

arapink said...

sila-sila...jgn tak soping

smai, perfume hang on the way...

OKLiz said...

gud luck......he3

Aspalela said...

ara....jadi boss...

tahniahhh

aku jeles ni...

arapink said...

To Liz makwe koi ::~ TQ very much

To Aspa Dak Nakal ::~ janga ah jeles....aku ni baru nak jadi tokey kecik2 jer...hehehhe....nnt aku banje ko roti Hi5 yak...

kekekke