Hadiah Mama...

Tuesday, April 6, 2010

Semalam aku dapat jumpa mama lagi. Kalu macam ni nak nempah tiap-tiap bulan lah baju, boleh jumpa mama...heheheh..mama datang dengan Fidah yg ala-ala drifter bawak kereta...hehehhee. Baju yang aku tempah dah siap dengan jayanya. Cantik mama jahit. Lepas ni aku akan jadi regular customer mama... :-)



Nilah barang yang mama anto semalam. Kemain lawo paper bag mama, ada gambar katun-katun...hehehe...baju ni aku nak pakai hujung minggu ni...entry menyusul kemudian apakah program best aku hujung minggu ni...hehehhe. Lepas mama balik Labis, aku bermuka buku (Facebook) dengan mama. Dia cakap dalam paper bag tu ada barang. Terlambat nak kasi, sepatutnya bulan Januari lepas. Aku harammmmm menengok lagi bag tu...hahahha. Setelah digeledah ala-ala treasure hunt tu, aku terjumpa niiii....




Tadaaaaaa.....ni lah hadiah tertunda mama. Thanks mama. Cantik sangat. Apa yang tertulis tu yang penting. Pesanan penaja...hahahha...Mama cakap hadiah main-main. Ada lak main-main???...heheheh...betul-betul lah tu. Almaklumlah, aku ni jarang benor dapat hadiah, nak lagi dah tua-tua ni kan. Bila ada pemberian kawan-kawan, jadinya teramatlah suker nya :-)

Nota Pink ::~ Menanti kek dari Labis....hehehhe

4 comments:

mamarempit said...

sempat lak dia buat N3 ek...hahahha...

bleh 3 kali jumpe baru ni nk bagi...sabau je la kan...

arapink said...

sempat...hahahha

nnt jumpa 5 kali baru dpt benda lain lak...kekekek

cutecida said...

kemain lg ek..mentang2 dah dokat huhuhu..xpe2 hehe

arapink said...

hahaha mbak...jgn jeles.