Reda Sikit Perasaan...

Wednesday, October 28, 2009


Assalamualaikum semua....silau tak? Lagi elok matahari bercahaya kan, sekurang-kurangnya memberi kita semangat untuk teruskan kehidupan ni. Tapi kejadian ada sinar ni semalam, hari ni tak tahu lagi. Kalau tengok cuaca kat luar tu, sangatlah mendungnya. Malam tadipun hujan lebat sangat. Aku tidor dengan jayanya...hehehehe...
Kejadian yang ada sinar tu bukan cuaca sebenarnya, tapi keadaan di kantor ini. Semalam nampak ada perubahan kerja. Nampaklah kejadian-kejadian seindah pelangi, kejadian ada sinar yang berlaku (walaupun......tak lah indah sangat) Terima kasih kepada kepala kantor....
Tapi sinar tu semalam tak lama, selepas jam 2.00 petang, tiba-tiba cuaca jadi mendung sekejap. Kebetulan ada makhluk asing datang, aku pulak ada hal yang tak dapat dielakkan, gagal nak menghadirkan diri tepat pada waktunya, sok sek sok sek lah, apa lagi. Tu lah, kalau nak kena kan, sedangkan aku ni bukan jenis sebegitu, kebetulan nak dijadikan cerita jer semalam, yang selalu terbabas tu yang selamat dengan jayanya di sini....Lantaklah, malas nak fikir. Kadang-kadang yang bagus tu pun bukan bagus sangat sebenarnya....
Eh, you all faham ke apa aku tulis ni? Kalau tak faham, bawak-bawaklah faham yer...heheheh. Untuk hari ini tak tahulah macam mana cuacanya. Sebab masih pagi, dan cuaca kat luar sangatlah mendung. Entah-entah cuaca dalam kantor ni pun mendung jugak....mana tau kan. Selagi mampu bertahan, aku cuba dan teruskan. Tapi selama ni pun tak tahan jugak tapi aku masih tak ada peluang dan nak tak nak, lalui jugak.
Semua dah datang, aku nak stop sini dulu.....
Nota Pink :: Sabar....

11 comments:

mamarempit said...

baru le ceriaa....

ok bebeh...lets kite bercanda di kotak mancis cap lada merah :P

arapink said...

harap berpanjangan lah ye mama cyg :-)

sue @ ela said...

kak ara......slagi mntari 2 mash cerah...alhamdulillah..tp andai kata gerimis d wktu ptg...byk2 la bsabaq...

cutecida said...

sabar itu indah dalink hehehe...jom kita ikut mama bercanda....

arapink said...

ye...tapi tu lah kadang-kadang mentari tu tak berpanjangan sinarnya, macam hati kita jugak....

arapink said...

hehehe...sangat indah. Tapi antara boleh bertahan atau tidak ajer...

mama nak bercanda dalam kotak mancis cap lada, muat ke kita mbak? hehehhe...syok ah kalo dapat jumpa lagi. Tapi jadual Ara hingga hujung tahun penuh...huhuhu

iina said...

ada ari mendung ada ari cerah.. lumrah hidup kan.. kalau ari2 cerah jek tak best lak

arapink said...

brtui tu kak iina...sesekali nak jugak sejuk kan... :-)

sue @ ela said...

2la kn kak...cuma leh bdoa agar mntari 2 slu crh..

armouris said...

info tentang kanser payudara kat sini - Pengesanan Awal Kanser Payudara.

Update terkini isu-isu semasa kesihatan ada di infokesihatan@twitter.

sue @ ela said...

armouris......da kn mgena ka dgn ini cita?ahakz...pa pn,tq 4 d info