Penyambut Tetamu...

Thursday, July 29, 2010

Kalau orang lain letak gambar makanan yang macam-macam before puasa ni, tapi aku letak gambar ni. Pepagi ni aku sampai ofis nampak dar jauh apa kebenda ni.

Rupanya gambar sekeluarga anak kucing....huhuhu...sangat comel tapi aku bukan pencinta kucing. Kalau nak tau kat bangunan aku ni, tempat orang buang kucing. Ramai sangat kucing...hehehe.

Comel tak? Semua sedang lena diulit intan. Ibu nya ntah kat mana...kalo manusia ni sah dah masuk TV or paper. Ni bukan se, tapi lima beradik ni...hahahhah....kucing....kucing....Selamat Maju Jaya ;-)

Apa yang aku merepek nih...hahahah....actually aku dah tak sabar nak balik Temerloh tengahari ni. Esok aku cuti. Dari malam tadi dok mengemas barang-barang nak bawak balik. Sabtu ni ada kami nak buat kenduri doa selamat untuk along aku, dia pregnant 8 bulan...berdoa agar semua selamat. Dan selepas tu ada satu lagi acara....yang tu entry minggu depan k :-)....lps ni lama cuti. Tak ler ngadap blog..masuk ofis minggu depan baru ngadap semula...doakan semua selamat k....bye :-)


Nota Pink ::~ Tak sabar nak sampai kampung :-)

7 comments:

adianiez AIDA said...

hmmm ara, kucing beranak kat almari kasut aida tau last monday. abis beberapa kasut ku tercemar!!!

Mawar_berduri said...

salam K.Ara,
wah...cumil anak kucing tu ....
kesian jadi anak terbiar ...huhu

Ruziawati Bukhari said...

selamat balik ke kampung.. ROMA tu di taman chengal jaya.. sederet rest chegal jaya.. sebelah cosway.. otw jalan ke mentakab..dekat sekolah ren. tg lalang.. tepi jalan saja.. depan ROMA tu restoran serasi.. kampung u kat mana? ni

mamarempit said...

kucing tu lom bukak mate lagi..huu...mase mama sampai ko ltk kt mane kucing tu...siannnn

Aida Rezuan said...

Ara,

Awok nih kan.. bila koi baca entry jek, mesti nak balik Temerloh. Kalo koi ada magic power, meh koi ubah sket lokasi Temerloh bubuh ke Bentong ke (saja dengki nye pasal, kan? :D)

Have fun and travel safe! :)

sue @ ela said...

comeyyyyyyyyyyyy

arapink said...

Aida,

Agaknya skrg musim kucing beranak kot...hehhehe. kasutmu tercemar, sila beli baru...hahaha

Mawar,
Memang cumil tapi maap ler kak ara tak minat langsung...huhuhu

Ruziawati,
Koi tau tempat tu, lengkap direction ye...hahahha...mmg tak sesat nyer...terbayang-bayang signboard kaler merah :-)

mamarempit,
Mase mama sampai kucing tu dah hilang mana ntah, ada org ambik kot...ara bior je kat situ...zalim kan?...hahahha

Aida Rezuan,
Nok wat gone kan...dah koi ni mmg sokmo balik kampung...aok jgn alih ke Bentong, dekat ngat. Cer alih ke tempat aok nu...baru lah berjase koi balik kampung...wakakaka

Smai,
Mmg comey :-)