Selamat Tinggal 2009...

Thursday, December 31, 2009

Salam Semua...
Lama betul aku tak update blog nih. Kemalasan melanda jiwa. Macam tak ada cerita je nak diceritakan, tapi banyak sebenarnya. Cuma malas je, intenet kat rumah kadang-kadang macam sengal je. Tapi malas yang lebih sebenarnya...heheheh... Hari ni merupakan hari terakhir untuk tahun 2009 ni. Banyak cerita suka duka yang berlaku dalam hidup aku tahun ni.
Tentang Kerjaya...
Aku mendapat taraf jawatan tetap yang dah 3 tahun aku tunggu. Dah hujung tahun baru dapat surat tawaran....alhamdulillah.
Tentang Perhubungan...
Aku masih sendiri. Belum ada lagi si dia yang bertaut di hati...takpelah...belum masanya lagi.
Tentang Keluarga...
Seperti biasa, sangat rapat. Dengan mak, abah, adik beradik kesayangan aku, hubungan makin rapat, sejak dulu lagi. Bila aku dah dok jauh ni, kerinduan pada keluarga makin membuak-buak. Lebih-lebih lagi pada mak dan abah. InsyaAllah, tahun 2010 ahli keluarga bertambah.
Tentang Kewangan...
Masih suam-suam kuku...hehehe...nak pulak keadaan aku sekarang. Kekeringan sebab gaji tak dapat lagi...adehhhhh...
SELAMAT TINGGAL 2009
SELAMAT DATANG 2010
SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUA
SEMOGA KEHIDUPAN LEBIH BERJAYA DAN BAHAGIA DI TAHUN BARU
:-)
Nota Pink ::~ Berdebar menanti apakah yang akan jadi pd aku pada tahun depan...

11 comments:

julietchun said...

moga tahun depan menjanjikan lebih kegembiraan dan kejayaan.

mamarempit said...

selamat menyambut 2010....

mudah2an nant ara jumpe mr rite...

cutecida said...

hepi new year ara..moga lebih kecerian utk 2010...

Sheila@CC said...

selamat thn baru ara.. smg ara gumbira2 slalu di thn br nti.. jgn sedey2 tau.. smg apa y diimpikan akn tlaksana..

Noraliza Ramly said...

Ara,

Happy new year 2010!!

J@J@ / Bini The Rock said...

moga menjadi pekerja yg Cemerlang, Gemilang..Berbilang bilang!

hehehehhe!

iina said...

Selamat thn baru ara.. Insyallah mana tau ada jodoh nnti kan ;)

Aida Rezuan said...

Ara,

Selamat Tahun Baru! Moga makin sukses and the new year brings joy and happiness as you wish for!

zuzie's life story said...

hi ara..selamat tahun baru 2010...lama dah tak jenguk..

sue @ ela said...

selamat thn bru kak

Mawar_berduri said...

Selamat Tahun Baru Kak Ara