Koi Jawab Jugek.....

Friday, April 24, 2009

Aku pun tak paham natang mende Tag nih...nasib baik makwe koi ajar semalam...huh!!! kalo gitu mudah sgt rupanya...hahahha

1. APAKAH NAMA BLOG ANDA DAN KENAPA ANDA MEMILIH NAMA ITU? Aku...Koi...Kamu...Kita...& Semuanya....maksudnya bukan aku sorang je ada dalam ni...ramai...mmg meriah rumah aku ni...siap wat kenduri lagi...hehehe..kalo aku post cerita...korang leh komen...maknanya aku tak lah syok sendiri dalam ni...kuikuikui...

2. APAKAH LINK BLOG ANDA SEKARANG DAN BAGAIMANA BOLEH TIMBUL IDEA UNTUK MENAMAKANNYA SEPERTI ITU?
http://rospink.blogspot.com/ ni ler laluan sutera nak kerumah aku weh. kalo salah jalan kang, lain lak peginya...mau nyasar ntah kemana..hehehe..bukan aku yang buat tapi adalah sorang adik aku yg baik ati tolong...dia kan tau aku ni suke pink kaler...so dia buh ah...layan jer lah...

3. APAKAH ‘METHOD’ PENULISAN DALAM BLOG ANDA? Penat jer kalo nak mengklasifikasikan "method" ni. aku pun sedap hati nak tulis apa...ikut mood dan cerita yang jadi dalam seharian aku

4. PERNAH TERASA NAK HAPUSKAN BLOG ANDA? SEBABNYA? Tak pernah terfikir...cuma aku ada terfikir nak tebas semak samun dalam ni adalah...hehehhe...kalo hapus maknanya aku akan jadi jauh dari korang...tamau!!!!!

5. APAKAH PENDAPAT ANDA MENGENAI BLOG KEPADA PEMILIK BLOG YANG TAG ANDA INI?
Nemo Dua Kupang? Nemo..kenal dah lama dalam MO tapi jarang sgt jumpanya. umah dia pun baru ni dapat terjah. aku suka tengok umah dia sbb banyak lambang tempat keje dia yg mmg dah familiar dengan kehidupan aku sebab kami ni datang nya dari bumbung yang sama (huhuhu...baru aku tau)...

6. SENARAIKAN 5 ORANG YANG AKAN ANDA TAG:
Semua selagi mampu....

okey...dalam umah aku pun dah ada tagged si nemo ni..sama dah macam umah korang gak lah...aku pun nak ada wpun rumah aku ni ada yang kurangnya...tapi x pe..akan diperbaiki dari semasa ke semasa....

8 comments:

mamarempit said...

bagus...ni tande2 akan di tag di mase akan datang....

Noraliza Ramly said...

bagus pakwe koi........heheheeee

cutecida said...

camtu la baru geng....org tya jawap kan hehehe

arapink said...

adehhhh....jenuh nak paham. pehni ara pasti jwbnyer...bagi lah apa nak bagi pun...kekeke

z.a.i.n.u.r said...

Ye la kita dari bumbung yang sama di mana sekarang bumbung pun dah kena lupus
Ahahaha!

Aspalela said...

Araaa,,,,,,,,,,
baguzz baguzzz....
pas ni tlg jwb kan tag aku lak yea....aku ni pemaleh nak jwb tag..hhahaha
:)

arapink said...

ha ah lah nemo....bumbung dah ditiup topan...huhuhu

arapink said...

aku taw dah ko tu aspa...bereh, aku leh tolong jawabkan, tapi kene tgk dulu kalo tag tu menarik untuk dijawab...kekekeke