Dunia Baru...

Monday, April 20, 2009



Morning kengkawan koi.....kpd geng2 koi yg nengok blog ni mmg sah datangnya dari situ....dunia itu lah yang membuatkan koi ramai kawan dan tak sunyi lagi.....hari-hari koi memang meriah sgt. wpun ada masanya payoh nak nyelit tapi bila ingat geng2 koi kat situ, ku gagahkan jua....hehehhe....bukan menda, kalo x nompang nyelit, tak ceria lah idop koi untuk hari tu.....kalo tidak koi rase macam skrg kerja kat opis lain...tak macam dulu. sebab koi mmg tak suka dengan environment opis koi sekarang. dalam ati ada gak rase nak benti keje...tak pun nak fly jauh-jauh. tapi bila nyelit tu, hati terhibur...kawan-kawan mmg selalu bagi semangat, boleh buat koi gelok sensorang (wpun adakalanya macam orang sawan...kekeke)...cuma yang masih koi tunggu adalah untuk bersua muka. maklumlah memasing jauh belaka. tapi boleh je kalo nak pegi jumpa...akan koi usahakan...
adehhhh....gambor blur sket, maklumlah koi tak de kamera digital, rembat handphone je lah...kekekeke..ada aku kesah????!!!


MY SpeCiaL Geng :


Abg Maman (ketua kampung)..heheh...kak cutecda (lovely sis), cun, smai, aspa, okliz, matabulat, masq, mamarempit, acoi, maniqkayangan, auntie, azhim, cocondong (my bos), ema, ghost, krals, chapter, tepung, scha, nemo, dang setia, glamgucci, dan lain-lain kengkawan yang koi tak sebut tu (jgn trase ati yak)...u all mmg best and a lot of thanks....bahagianya kenal u all....

5 comments:

Noraliza Ramly said...

mcm nama sebuah pelem je tajuk ni...........kui3... minggu ni koi balik jantut oak tunggu koi dkt simpang temerloh yer koi nk babai ke oak......

sue @ ela said...

caiyok la kak
kak ara rjn gak no blogng
smai ikt mood la
hehehehe

mamarempit said...

ara..mama dh add link ara...

Aspalela said...

hehehhehehe.............

:8)

(dah tu je nak komen..nak tunjuk idong kembang seyyy..hahahha)

arapink said...

TQ lah belaka seme yer...heheh aspa, aku x kisah nak tunjuk idong kembang ko tu...aku x kesah beb...hehhe