Salam Ramadhan...

Tuesday, August 10, 2010

Bulan yang ditunggu-tunggu oleh kita semua...kembali tiba dan semua pasti tidak sabar untuk melaluinya dengan penuh ketakwaan.

Dikesempatan ini Ara ingin "MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK. SEMOGA DIBULAN MULIA INI KITA LEBIH DIBERKATI DAN SEGALA AMALAN DITERIMA OLEH-NYA"

Ini merupakan Ramadhan pertama aku jauh dari family. Rasa lain macam sikit. Dulu masa muda-muda pernah tapi dah lama lah. Dah tua ni, baru ni lah jauh dari family tersayang. Tapi takpe, saban minggu aku tetap akan pulang berbuka puasa dengan mak abah di Temerloh.....


Nota Pink ::~ Tak sabar nak puasa :-)



4 comments:

Mawar_berduri said...

Selamat Berpuasa K.Ara

iina said...

Ara selamat berpuasa ye ;)

Aida Rezuan said...

Ara,

Selamat berpuasa dan menyambut Ramadan ye. First time berpuasa jauh dari famili, ek. So camno nanti berbuka? Masak ke? Paso Ramadan dekat dengan rumah awok weh?

arapink said...

Mawar,
Selamat Berpuasa jugak untuk kamu :-)

Kak Iina,
Selamat Berpuasa kak iina...sekali lagi berpuasa jauh di perantauan ye akak :-)

Aida Rezuan,
Selamat Berpuasa jugak ye weh...bazar ramadhan ada tapi hat keciknya kat umah koi. hat besornya jauh sket....sedih jugak tapi koi still boleh balik berbuka puasa ngan mak abah koi :-)