Portal Baik Punya...

Wednesday, February 10, 2010



Disini aku dah jumpa ramai kawan-kawan lama. Tadi baru lepas borak ngan kawan lama jauh nun di Miri, Sarawak. Dah kawin yer sekarang...comel anaknya. Happy sgt jumpa semula kawan-kawan lama yang dah lama tak jumpa...Terima Kasih Facebook.


Nota Pink ::~ Boleh tak guna portal ni cari gewe???....hehehe

10 comments:

CikMin said...

salam ara...wah..dah bewajah baru ye..8hb baru ni pun pergi lg spital temerloh..alhamdulillah...faheem dah xde apa2...

http://www.cikmin.com

Sheila@CC said...

em.. cc pun setuju ara.. cc pun jumpa mber2 lama cc kt fb gak..

julietchun said...

sekarang ni org cari jodoh di internet juga,ehehehe. Jom kita cuba,ekkekekeke.

iina said...

boleh aje kalau jumpa hehehe

arapink said...

salam cik min...rindu ah :-)
berwajah baru di tahun baru. kalo faheem tak de apa2, alhamdulillah :-)

arapink said...

CC,
Tu lah. Seronok dapat jumpa dan tau perkembangan masing2... :-)

Julietchun,
Ha ah, ni nak try nih...Jom...jom.. try...hehehe

Kak Iina,
Kalo jumpa dan mmg dijodohkan, tak menolak. Terima ajer...hehehe

zuzie's life story said...

hi ara...miss u..hr2 skodeng dlm diam..ekekke

arapink said...

Miss u too Zuzie...ha ah lah...skodeng jugak kalo ada mase.. skodeng kena dendiam, baru syok...muehehehe

Mawar_berduri said...

boleh..boleh....
Dunia dah makin canggih ..
Gewe dimana2...hihihi

arapink said...

kat opia Mawar ada tak? hahaha