Entry Paling Latest!!!!!

Tuesday, March 30, 2010







gambar takde kena mengena yer...hehehe


Teruknya aku...
Zalimnya aku...
Rumah sendiri dah lama tak update...
Dah bersawang...
Entry pon malas nak taip dah...
Ralit buat kerja...
Dan melayan Facebook...
Kawan-kawan blogger pun dah lama tak bertanya khabar...
Menjengah blog diorang aku tak ada masa...
Teruknya aku...
Maafkan aku....



Nota Pink ::~ Lepas ni nak aktif semula arena blogger..insyaAllah

4 comments:

Aida Rezuan said...

Ara,

Pekabo? Amboi busy bebenor ye? Lama sungguh tak dengo kabo berita.

Hopefully bila ada masa buleh la berblog semula ek? Take care!

julietchun said...

dah layan fesbuk memang payah :P

zuzie's life story said...

miss u ara...nak add kat fb lah pulok

arapink said...

Aida Rezuan,
Ye weh, sibuk bebenor. sebenarnya tak lah sibuk mana, tapi buat2 sibuk jer...hehehhe

Julietchun,
tu ler, dah layan tu memang payah nak benti...adoiii

Zuzie,
Miss U Too ....lama benor tak ketemu kat sini ek...add ler...Rosnani Ahmad Rosli :-)
But still call me Ara ek...hehehe