Berendam...Gambang Waterpark

Wednesday, March 31, 2010

Baru nak mengaktifkan diri semula dalam blog aku yang dah bersawang ni. So...haruslah cerita-ceritanya merupakan cerita-cerita yang dah berkurun abad lamanya...heheheh...tak ler lama sangat tapi dalam bulan Mac lah kejadiannya. Seminggu lepas raya cina macam boring jer dok rumah. Dok angguk2 dengan adik beradik aku, so we all decide nak pi Gambang Waterpark, Kuantan. Dah meronda-ronda bandar Kuantan, barulah pegi ke sana. Tempat ni sebelum Kuantan kalau datang dari KL or Temerloh. Sampai pun dah petang, kami ingatkan buka sampai malam, rupanya dibuka hingga jam 5.45 petang. So, we all pun bergegaslah masuk....



Toilet jauh yak.....so ni lah tempat yang paling praktikal utk salin baju...hehehe



Adik-adik aku dah lupa daratan...hehehhe



Masing-masing tengah lupa diri. Maklumlah masa tu musim panas...so semua pon ala-ala itik tokwi lah...muehehehe



Tengok betul-betul berapa hengget nak masuk dalam k...dah bayar mahal, elok kalau you all pi belah pagi, so bleh lah mandi puas-puas sampai petang...jadilah itik pulang petang...kekekek



Sebelum balik, posing dulu...wat kenangan :-)


Nota Pink ::~ Memang best kat sini...selamat pergi ke sana... ;-)

7 comments:

mamarempit said...

sonot tk hengat ek....tp kire murah le kalo nk banding kt Ipon nun....cekek leher...huuu

arapink said...

tu ah...mmg lupa diri jap...hahaha. mmg mencekik leher, tercekik mkn mi goreng kering kat situ...muahahaha

J@J@ / Bini The Rock said...

macam nak pegi...

tp entah bila!

SUHAIDA SUPALIO said...

salam kenal2..

iina said...

Wahh panas2 nie mandi berendam kolam memang best hehehe ;)

Aida Rezuan said...

Baru ek Gambang Waterpark tuh Ara? Bestnye tengok :)

arapink said...

kak jaja
apa khabor? baby sihat? tunggu baby besar leh ah pegi...hehehe

Suhaida Supalio
Salam kenal...thanks singgah umah ara :-)

Kak Iina
Kalo waterpark kat Glasgow lagi happening kot...tapi sana sejuk kan...tak yah berendam...hehehe

Aida Rezuan,
Ha ah weh, baru...aok tu cepat2 lah balik Malysia, leh ajok de pi sana...kekekeke