Aidilfitri 2011

Tuesday, September 6, 2011

Salam Semua

Ara selalu jer tertinggal keretapi. Semua orang dah sampai tapi Ara baru nak bertolak...hahahah....takpe lah, blog sendiri kan, bedal sj lah...hehehhe




Ucapan Salam Aidilfitri dari Ara & Suami. Lebaran pertama kami beraya sebagai suami isteri. Banyak yang lainnya. Dah kena pastikan persiapan raya suami jugak, kalo dulu untuk diri sendiri dan keluarga je, tapi tahun dah bertambah tanggungjawab sebagai isteri pula...Alhamdulillah.... :-)




Inilah gambar keluarga Ara pada Aidilfitri tahun ni. Tanpa abah kesayangan Ara, Kali pertama kami beraya tanpa arwah :-( hati sangat sayu tapi lebaran tetap disambut jugak. Tahun ni bertambah 2 ahli keluarga baru, En. Bab & Baby Azim...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN

kepada semua kenalan blogger dimana saja berada....



Nota Pink ::~ Abah tetap dekat dihati kami sekeluarga....


5 comments:

MamaLeeya said...

pejam celik celik pejam.....kejap je kan..dh nak abis raya..huuu

arapink said...

ha ah lah mama...

cepat ajer :-)

Anonymous said...

selamat ari raya, maaf zahir batin..ingatkan cik ara opppssss pn ara raya tahun ni pink gak tapi merah mcm kasut raya su tahun ni...nasib baik maching ngan bjua da merah 2 cantik kannnn????

dari : su@mara temerloh & suami

PatinPasta said...

Selamat hari raya buat Ara dan keluarga! Sebulan ni kira attend open-house je la yek? :D

arapink said...

anonymous ~ kasut warna merah ye? mmg superb!...selamat hari raya sue :-)

PatinPasta ~ selamat hari raya kak aida. koi mintok maap la lama benor tak nyinggoh rumoh aok, sibuk mat...hehhehe...open house? ada jugak tapi malas yg lebey....hehehhe