Blog Buka Semula....

Monday, August 22, 2011

Salam Ramadhan untuk semua.

Cuba tengok entry dibawah tu....bila tarikh last???....lama kan. Sebenarnya Ara dah buat keputusan untuk aktifkan semula blog ni. Sayang sebenarnya. Dah buat blog baru pun masih tak sama dengan blog ni sebab ada sentimental value nya. Blog ni lah tempat Ara belajar macam mana jadi blogger.

Dengan blog ni jugak Ara dapat ramai kawan yang setia hingga ke hari ini, dan banyak lah kenangannya. Cuma sekarang Ara dok fikir macam mana nak bawak semua cerita-cerita
di blog lama ke dalam blog ni. Boleh tak nak copy paste macam tu je?...hehehhee....kena cari guru neh...mamarempit nih....hahahha

Entry ni macam takde feel lah sbb dah lama tak nulis. Lagi takde feel bila takde gambar nak taruk....hehehhe....

Jadi kepada semua kawan-kawan blogger Ara, i'm back :-)

4 comments:

MamaLeeya said...

mama jugakkkkk...hahaha..mama tk reti nk copi2...apa kata..tukar je link blog tu....hahhaa...

arapink said...

tak pandai gak mama...hahhaha. kena study dulu neh...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Dengan blog ni jugak la kita berkenalan kan kak ara ..... :):)

arapink said...

ye mawar...

sebab tu kak ara sayang sgt blog ni dan buat keputusan utk terus dengan blog ni :-)